PoradnikiMadlerowanie - wygniatanie Madlerowanie – wygniatanie MójBar Madlerowanie, czyli po prostu wygniatanie:) Ta metoda najlepiej sprawdzi się przy drinkach z użyciem świeżych cytrusów, np. Mint Julep czy Caipirosca. PS. Wiedzieliście jak kroić limonki, żeby pozbyć się goryczy? UDOSTĘPNIJ FacebookTwitterEmail MójBar Przeczytaj Także: 5 sposobów na smaczniejsze drinki i koktajle? O co warto zadbać? Jak zrobić syrop z piwa, czerwonego wina i szampana i jak wykorzystać w drinkach? Sangria czerwona czy biała? Jak przygotować i podawać? Czyli przepis na idealne hiszpańskie wino z owocami i lodem, również w wersji bezalkoholowej. Jak zrobić zielone piwo na dzień Świętego Patryka? Co to jest Falernum? Jak zrobić w domu? Jak wykorzystać w drinkach? Kawa po irlandzku – 5 przepisów jak zrobić Irish Coffee w domu, również w wersji bez alkoholu. Obserwuj nas: 15,466FaniLubię25,644ObserwującyObserwuj171,000SubskrybującySubskrybuj Najnowsze: 5 sposobów na smaczniejsze drinki i koktajle? O co warto zadbać? 15 marca, 2023 Va Bene Cicchetti (Warszawa) – recenzja 9 marca, 2023 Rusty Rat (Wrocław) – recenzja 22 grudnia, 2022 Old Fashioned Month z Woodford Reserve. W poszukiwaniu najlepszego Old Fashioned. 25 listopada, 2022