PoradnikiMadlerowanie - wygniatanie Madlerowanie – wygniatanie MójBar Madlerowanie, czyli po prostu wygniatanie:) Ta metoda najlepiej sprawdzi się przy drinkach z użyciem świeżych cytrusów, np. Mint Julep czy Caipirosca. PS. Wiedzieliście jak kroić limonki, żeby pozbyć się goryczy? UDOSTĘPNIJ FacebookTwitterEmail MójBar Przeczytaj Także: Koktajle z piwem – co zamiast zielonego piwa? Miksologia na Guinnessie! 5 sposobów na smaczniejsze drinki i koktajle? O co warto zadbać? Jak zrobić syrop z piwa, czerwonego wina i szampana i jak wykorzystać w drinkach? Sangria czerwona czy biała? Jak przygotować i podawać? Czyli przepis na idealne hiszpańskie wino z owocami i lodem, również w wersji bezalkoholowej. Jak zrobić zielone piwo na dzień Świętego Patryka? Co to jest Falernum? Jak zrobić w domu? Jak wykorzystać w drinkach? Obserwuj nas: 15,622FaniLubię25,682ObserwującyObserwuj175,000SubskrybującySubskrybuj Najnowsze: Koktajle z piwem – co zamiast zielonego piwa? Miksologia na Guinnessie! 4 kwietnia, 2023 5 sposobów na smaczniejsze drinki i koktajle? O co warto zadbać? 15 marca, 2023 Va Bene Cicchetti (Warszawa) – recenzja 9 marca, 2023 Rusty Rat (Wrocław) – recenzja 22 grudnia, 2022