PoradnikiMadlerowanie - wygniatanie Madlerowanie – wygniatanie MójBar Madlerowanie, czyli po prostu wygniatanie:) Ta metoda najlepiej sprawdzi się przy drinkach z użyciem świeżych cytrusów, np. Mint Julep czy Caipirosca. PS. Wiedzieliście jak kroić limonki, żeby pozbyć się goryczy? UDOSTĘPNIJ FacebookTwitterEmail MójBar Przeczytaj Także: Drinki bezalkoholowe Koktajle z piwem – co zamiast zielonego piwa? Miksologia na Guinnessie! 5 sposobów na smaczniejsze drinki i koktajle? O co warto zadbać? Jak zrobić syrop z piwa, czerwonego wina i szampana i jak wykorzystać w drinkach? Sangria czerwona czy biała? Jak przygotować i podawać? Czyli przepis na idealne hiszpańskie wino z owocami i lodem, również w wersji bezalkoholowej. Jak zrobić zielone piwo na dzień Świętego Patryka? Obserwuj nas: 15,622FaniLubię25,682ObserwującyObserwuj183,000SubskrybującySubskrybuj Najnowsze: Jack Daniel’s Blackberry| przegląd sklepowych półek 31 października, 2025 Gin Białowieski Malinowy od Żubrówki | przegląd sklepowych półek 19 września, 2025 Bushmills – whiskey, dzięki której uznałem, że najwyższy czas zacząć się delektować… 18 września, 2025 Łza Pszenicy | przegląd sklepowych półek 2 września, 2025